Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új berendezés telepítése

2020.06.15

Célunk, hogy profi klímaszerelő munkatársaink segítsenek Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő klímaberendezést. A klíma telepítés, a berendezés megválasztása során sokféle szempontot figyelembe kell venni. 

Többek között  a helyiségek számát és méretét, a nyílászárók tájolását, az épület szerkezetét, a szigetelés típusát, a kültéri egység felszerelésének lehetőségeit, a csővezetékek elvezetésének esztétikus és optimális megoldását.

Ezért érdemes szakemberrel közösen dönteni a szempontok sokrétűsége miatt. Cégünk munkatársai a ingyenes felmérés során segíthetnek Önnek ebben. 

Személyes találkozó és egyeztetés során kiválaszthatja a megfelelő összeállítást, és amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja, rövid időn belül végre tudjuk hajtani a szerelést.

 

Fontos hogy nálunk nem csak a tőlünk vásárolt berendezést szereljük fel, Ön által kiválasztott, vagy akár már megvásárolt készüléket is felszereljük! Beüzemeljünk és a hatóságnál szabályosan regisztráljuk!

 

2019. március 15. napján hatályba lépett a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal és az ózonréteget lebontó anyagokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 14/2015. (II. 10.) Kormány rendelet módosítása, melyben a vállalkozások és a lakosság jogkövető magatartásának megkönnyítése érdekében a telepítési tanúsítvány kiállításának folyamatát is egyszerűsíteni kívánják. 

Ennek értelmében a telepítést végző képesített vállalkozás előzetes kiválasztása és nyilatkoztatása helyett – összhangban az Európai Uniós szabályozással – a vásárlónak elegendő arról nyilatkoznia, hogy a jövőben képesített vállalkozással telepítteti majd a megvásárolni kívánt berendezést. 

Lehetőség van tehát arra, hogy a telepíttető a vásárlást követően válassza ki a telepítést végző vállalkozást, klímaszerelőt.